Jsme tu s Vámi již přes 12 let!
Notebook outlet
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.05.2022
PŘIPRAVENO K OKAMŽITÉMU POUŽITÍ
Vše nainstalováno a připraveno. Notebook, počítač, monitor od nás můžete zapnout a bez zdržování používat. Systém je v češtině. Od nás nic neodejde be... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Jednou z hlavních komponent každého digitálního projektoru je lampový modul, který obsahuje samotnou lampovou výbojku, patici s úchytem a případně čip... číst celé
05.08.2019 Repas
Co se skrývá pod pojmem - repasovaná výpočetní technika?
Repasované počítače (anglicky factory refurbished computers) jsou počítače opravené, po profesionální kontrole, znovu uvedené do provozu odborníkem ne... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Společnost Astra IT servis - Future Technology Systems s.r.o., se sídlem Hlubinská 1378/36, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava, IČ 29448891, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 54023 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel přepravní služby Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, se sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha
    • Účetní Hollá Ivana, sídlem Průběžná 1721/5, 708 0,0 Ostrava 8, IČ: 75414554
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@notebook-outlet.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Jednou z hlavních komponent každého digitálního projektoru je lampový modul, který obsahuje samotnou lampovou výbojku, patici s úchytem a případně čip... číst celé
Co se skrývá pod pojmem -  repasovaná výpočetní technika?
05.08.2019 Repas
Co se skrývá pod pojmem - repasovaná výpočetní technika?
Repasované počítače (anglicky factory refurbished computers) jsou počítače opravené, po profesionální kontrole, znovu uvedené do provozu odborníkem ne... číst celé
Test našich NTB a PC
18.04.2019 Test PC
Test našich NTB a PC
Všechny notebooky a PC důkladně testujeme. Nekoupíte neotestované nefunkční zařízení. Všechny nabízené produkty jsou originály od značkových výrobců, ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Astra IT servis

Bendlova 374/3

Ostrava - Mariánské Hory, 709 00

 
Kontakty
Kamil Vardan
Kamil Vardan
(Po-Pá, 9-17 hod.)

Najdete nás i na

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz