Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.09.2019
Spustili jsme šablonu New York
Přávě jsme rozběhli novou vzorovou šablonu New York. Revoluční šablonu nové generace! Nabízí nové možnosti a moderní vzhled. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Jednou z hlavních komponent každého digitálního projektoru je lampový modul, který obsahuje samotnou lampovou výbojku, patici s úchytem a případně čip... číst celé
05.08.2019 Repas
Co se skrývá pod pojmem - repasovaná výpočetní technika?
Repasované počítače (anglicky factory refurbished computers) jsou počítače opravené, po profesionální kontrole, znovu uvedené do provozu odborníkem ne... číst celé
18.04.2019 Test PC
Test našich NTB a PC
Všechny notebooky a PC důkladně testujeme. Nekoupíte neotestované nefunkční zařízení. Všechny nabízené produkty jsou originály od značkových výrobců, ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Jednou z hlavních komponent každého digitálního projektoru je lampový modul, který obsahuje samotnou lampovou výbojku, patici s úchytem a případně čip... číst celé
Co se skrývá pod pojmem -  repasovaná výpočetní technika?
05.08.2019 Repas
Co se skrývá pod pojmem - repasovaná výpočetní technika?
Repasované počítače (anglicky factory refurbished computers) jsou počítače opravené, po profesionální kontrole, znovu uvedené do provozu odborníkem ne... číst celé
Test našich NTB a PC
18.04.2019 Test PC
Test našich NTB a PC
Všechny notebooky a PC důkladně testujeme. Nekoupíte neotestované nefunkční zařízení. Všechny nabízené produkty jsou originály od značkových výrobců, ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Astra IT servis

Bendlova 374/3

Ostrava - Mariánské Hory, 709 00

 
Kontakty
Kamil Vardan
Kamil Vardan
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz