Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.12.2021
Expedice zboží Vánoce
Vážení zákazníci, objednávky od 23.12. 2021 do 2.1.2022 budou expedovány 3. 1. 2022. Děkujeme za pochopení. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Jednou z hlavních komponent každého digitálního projektoru je lampový modul, který obsahuje samotnou lampovou výbojku, patici s úchytem a případně čip... číst celé
05.08.2019 Repas
Co se skrývá pod pojmem - repasovaná výpočetní technika?
Repasované počítače (anglicky factory refurbished computers) jsou počítače opravené, po profesionální kontrole, znovu uvedené do provozu odborníkem ne... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Astra IT servis - Future Technology Systems s.r.o, se sídlem Hlubinská 1378/36, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava, IČ 29448891, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 54023(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to lze úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, popřípadě zasláním dopisu či emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Pozor na lampové moduly pochybných výrobců
Jednou z hlavních komponent každého digitálního projektoru je lampový modul, který obsahuje samotnou lampovou výbojku, patici s úchytem a případně čip... číst celé
Co se skrývá pod pojmem -  repasovaná výpočetní technika?
05.08.2019 Repas
Co se skrývá pod pojmem - repasovaná výpočetní technika?
Repasované počítače (anglicky factory refurbished computers) jsou počítače opravené, po profesionální kontrole, znovu uvedené do provozu odborníkem ne... číst celé
Test našich NTB a PC
18.04.2019 Test PC
Test našich NTB a PC
Všechny notebooky a PC důkladně testujeme. Nekoupíte neotestované nefunkční zařízení. Všechny nabízené produkty jsou originály od značkových výrobců, ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Astra IT servis

Bendlova 374/3

Ostrava - Mariánské Hory, 709 00

 
Kontakty
Kamil Vardan
Kamil Vardan
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz